Florim Halili

Florim Halili,i jati i Gëzim Halilit,i lindur në vitin 1981,ka kaluar gjithashtu në një kalvar tragjik.Që në moshën 2 vjece iu nënshtrua një operacioni të syve në Shkup,po me gabimin e mjekëve atij përfundimisht i ndalet drita në njërin sy dhe sot sheh vetëm me njërin që arritën t`ia shpëtojnë në një klinikë gjermane.Këtu në këtë faqe do të publikohet krejt dokumentacioni dhe faktet tronditëse.Kjo ka qenë arsyeja që familja Halili nuk ka pranuar në asnjë mënyrë që mjekët e këtushëm të fusin duart në sytë e Gëzimit të vogël dhe të përsëritet rasti i të jatit.

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP