FALËNDERIM PUBLIK

Familja Halili nga Tetova falënderon të gjithë ata që bënë një reagim të paparë njerëzor dhe human pas publikimit të kërkesës për ndihmë për mbulimin e shpenzimeve të operacionit të syve të pjesëtarit tonë të familjes,fëmijës sonë 5-vjeçar Gëzim Halilit.
Në rradhe të parë falënderojmë mediumet shqiptare që bënë sensibilizimin e opinionit:
Tv Koha – Tetovë, Tv Art - Tetovë,Tv 2 - Gostivar, MTV2, portalin studentor www.studentet.info, gazetën Koha,gazetën Bota Sot që del në diasporë dhe shumë individë , portale e faqe të ndryshme që e publikuan dhe e shpërndanë kërkesën tonë në internet.
Falënderojmë Kryetarin e Komunës së Tetovës Z. Sadi Bexheti dhe Këshillin e Komunës së Tetovës që për rastin tonë miratuan dhe ndihmuan me 290.000 denarë,
Falënderojmë Shkollën Fillore MIGJENI nga Tetova që na ndihmoi me 750 euro,
Falënderojmë shumë persona te Tregu I Gjelbërt në Tetovë të cilët me vetëorganizim mblodhën mbi 500 euro për të na ndihmuar.
Falënderojmë firmat Sun and Stars nga Tetova dhe Durmo Tours nga Gostivari që ndihmuan me nga 500 euro ,kurse San and Stars ofron edhe një vend pune për një pjesëtar të familjes.
Falënderojmë shumë individë,institucione dhe afaristë nga vendi e diaspora që kanë kontribuar me shuma të ndryshme në xhirollogarinë tonë dhe emrat e tyre do te publikohen në faqen qendrore të krijuar enkas për këtë rast : www.gezimhalili.blogspot.com
Falënderojmë edhe shumë individë të tjerë anonimë që u solidarizuan me ne,sepse solidariteti i tyre na ka dhënë një nxitje të jashtëzakonshme që së shpejti të aktivizojmë një shoqatë humanitare transparente dhe të ndihmohen të gjithë njerëzit dhe veçanrisht fëmijët që mund të kenë nevojë për ndihmën tone dhe të komunitetit.
Me respect për të gjithë
Familja Halili
Tetovë

0 comments:

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP