Apel per ndihme!Quhet Gëzim Halili dhe ka lindur në Tetovë më 09.05.2005.Fatkeqësisht trashëgoi sëmundje të syrit si katarakti dhe strabizmi.Pas peripecive të shumta me mjekët në Maqedoni,prindërit e tij bien në kontakt me UNIVERSITATS KLINIKUM ne FREIBURG te Gjermanise.Për të përballuar shpenzimet e operacionit u kërkua ndihma e miqeve,po fati u ndihmoi shumë falë bujarisë së një pronari te nje banke në Kostanz.Në këtë bank punonte një familjare e tyre dhe fati e deshi që krejt shpenzimet e operacionit t`i marre persiper pronari i kesaj banke pasi u njoh me problemin e Gezimit.
Operacioni i parë kaloi me shumë sukses por tani duhet t`i nënshtrohet operacionit të dytë
Operaciooni i parë ishte për kataraktin.Tani pason operacioni i dytë për strabizmin.Operacioni kushton 10 mijë euro nga të cilat prindërit e tij kanë mundur të sigurojnë vtëm 3 mijë euro.Pra bëhet fjalë që të sigurohen edhe 7 mijë euro.

Kjo letër do Ju drejtohet shumë njerëzve me shpresën se do trokas në ndjenjën humaniste të cdokujt që të grumbullohen sa më shpejt këto mjete të nevojshme që Gëzimit t`i kthehet drita e syrit dhe gëzimi fëmijëror.

Prindërit kanë hapur një xhirollogari në Pro Credit Bank ku Ju mund te jepni ndihmen Tuaj


Pro Credit Bank
Name of the Beneficiary:Florim Halili
Beneficiary address : ul.146 br. 41, 1200 Tetovo R. Makedonia
IBAN: /MK07 (account no in PCB ) MK07380227873901282
Bank of beneficiary :ProCredit Bank, Macedonia
SWIFT : PRBUMK22XXX


Për të qenë cdo gjë transparente është hapur edhe kjo faqe në internet ku do bëhet transparente cdo ndihmë që do jepet dhe gjithashtu do publikohen rezultatet e këtij aksioni dhe të operacionit.

Vendbanimi i përhershëm i familjes Halili është në
Rr. 146, nr 41 në Tetovë,
kurse numri i celularit për kontakt të drejtpërdrejt me këtë familje është
070 848 414

Emaili: limi.2010@hotmail.com

Gëzimi është i vogël ,më 9 maj 2010 i mbush 5 vjet kurse dioptrinë e syzeve e ka -12.Nëse nuk e kryen operacionin e domosdoshëm të kontraktuar me klinikën gjermane,atëherë ai do shkoj drejt verbërisë .Prindërit e Tij po bëjnë përpjekje të mëdha që të sigurojnë fondin që iu duhet.Edhe Ju mund të ndihmoni me ndonjë shumë modeste.Familja Halili është në nevojë dhe do Ju ishte mirënjohëse edhe për një euro.

0 comments:

  © Blogger template 'TotuliPink' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP